290909

Hej bloggen. sitter i skolan och skriver om Agnes som alla säger att jag är så lik haha..
Mathilda sitter brevid och skriver om Takida:S.......
har en lektion till sen lunch sen idrott sen slutar jag då drar jag mig till Tumba till min älskade lilla louise! vi ska baka kladdkaka och plugga!  hon sover hos mig inatt eftersom hoin har studiedag i morgon. hon sover kvar när jag är i skolan så möta vi sen :P.. jaja nu måste jag fortsätta tänkte bara kasta in ett inlägg eftersom jag inte sitter vid datan hemma så mycket. menmen nu blir min lärare sur 
Kyyysss/e

 
 
 


inget med bilden att göra

jag fattar inte att jag en gång kunde säga att jag älskade dig, fattar du inte att efter ungefär ett år är det inte så lätt.. för att tillochmed en liten kaxig brud som jag kan falla ner i gråt. ja en saknad en sorg en jävla massa minnen det finns massor jag minns som aldrig försvinner. korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig tre rd och jag faller direkt du tog emot mig när jag föll. se mig i ögonen säg att du älskar mig, förlåt mig om jag tvekar ibland jag ska bättra mig precis som jag har sagt, ta inte mina rader och gör dom till tomma ord.



det är han..

hej bloggen, nu har jag och mamma varit och handlat skor och kläder till mig, och så har jag fixat mig och ätit ska ner till stan och träffa lollo, igår blev ingen rolig kväll.. men ikv kanske det blir fest:) jag saknar min bella!!
tack för dagen mamma, det va länge sen vi gjorde något tillsammans.. jag älskar dig. men jag hör av mig senare ikväll måste rusa till bussen.
Kyyysss/e


skolan..

hej bloggen, sitter i skolan och gör typ ingenting har haft musik och sjungit lite, har bild nu men fick sitta vid datan ett tag. sen ska jag dra och äta kebabtallrik eftersom de är det i skolan! slutar tidigt så ska möta lollo sen upp till stockholm och köpa skor. får se vad som händer ikväll. fest kanske:) nejrå mamma oroa dig inte eller?:s....
jaja vi hörs senare!
Kyyyss/e
 
 ni får en sommarbild på mig när jag va liten:D
 


...

Det finns en person på jorden som jag aldrig skulle klara av att förlora en tjej som alltid får mig att le, en tjej som jag skulle göra allt för , jag skulle dö för henne , jag skulle gå genom eld och vatten för henne, skulle verkligen göra allt. Hon är min bästavän , min livglädje, mitt syre, mitt allt , mitt hjärta , min favorit , min stolthet, min föralltid , min livsvän, min egna syster. det finns ingen bättre än du och jag vet inte hur jag ska tacka dig för allt genom domhär 6 åren. jag kommer aldrig kunna tacka dig. jag hoppas jag har funnits där för dig tillräckligt mycket. jag vill aldrig tappa taget om dig, aldrig låta våran vänskap försvinna, aldrig aldrig aldrig! det är den jag lever för. den betyder mest. och även om vi har våra fighter så vet du... att det kommer alltid vara vi mot världen, för jag skulle aldrig kunna kalla någon annan än dig för bästavän! kom till mig om du mår dåligt jag har en axel för dig hjärtat. och låt oss ingen komma emellan oss...Louise ekeneberg











from me to you

godmorgon alla gulliga läsare, hoppas allt är bra med er, själv är jag jättetrött och vill bara sova hela dagen...
menmen har en mamma som drar upp mig tidigt varenda morgon hehe. Igår kväll va vi i pershagen vi va på stan vi va hos eddie vi va i västergård aa vi va lite överallt, men jag va iallafall med lollo. och vi hade det roligt, idag vet jag inte vad som händer. tror jag ska träffa lollo igen och i morgon är det skola :(..
Jaja bara bita ihop.
 Kyyssss/e


back on the track

Hello bloggen, har inte skrivit på länge hae ju aldrig tid jag gör ju lixom läxorna.....nej men ska faktist börja.
men kan berätta lite om igår, vi hade tjejkkväll hos bella, hur mysigt som helst, med drinkar , mat hög musik och världens underbaraste tjejor! senare drog vi ner mot stan och där va de massa folk, en del va mer dragna än andra.. menmen vi hade de jättetrevligt iallafall! tack för kvällen tjejer! Nu ska jag snart åka ut till min älskade lilla Louise, hennes pappa fyller år så vi ska fika sen ska vi nog till stan och ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får ta den som den kommer, nu måste jag åka men jag kanske skriver senare under dagen!

Kyyysss/ e


PS. Jag älskar dig mamma

 


damn you so sexyy bitch

tjena, sitter här nydychad och lyssnar på musik. har varit i parken med alla , men de va b så drog med Bella. idag har inte hänt så mycket, har varit i skolan sen typ träffade jag mamma vi åkte på möte sen drog jag hem och åt sen ut igen. vad har alla andra gjort`?
jaja nu ska jag gå óch smörja in mig och så... nej nu ljuger jag haha. men orkar inte skriva mer. hör av mig senare eller i morgon. slå en pling vettja.

Kyyysss/e


Psssst..

nemen tjenare! allt bra eller?  Igår var en rolig kväll haha.. vi var typ  skateparken med alla, sen drog vi till grusåsen och träffade eddie igen sen drog vi till ngn lokal jag vet inte vad Julia fick för sig , jag satt och pratade med Eddie en stund sen drog jag in dit. det va typ bara några gamla kompisar där som man inte träffat på länge så det va mys. sen skulle vi ta bussen men sjääälvklart gick inte den, så vi väntade på nästa vid freja gatan men såklart har nästa buss fastnat på bron, men jag sa att om vi börjar gå kommer bussen så vi satt kvar. men så tänkte vi att äsch vi går.. jag vänder mig om och vad kommer rullandes på 6 hjul , röd och lång.. BUSSEN skriker jag och vi fick springa haha.. vi va typ döda när vi hoppade på bussen, sen kom vi hem iaf emma somnade typ direkt jag och julia fiuxade lite. sen så vaknade emma när chipsen och det kom haha. och i morse vaknade vi av att det va så sjuuukt varmt i Julias rum så jag öppnade fönstret sen låg vi och degade ett tag, sen fick emma för sig att åka till stan och träffa Maria men jag och Julia låg kvartyp jätte trötta i sängen i kanske 3 timmar till , vi låg och pratade om allt sakata men säkert började vi städa och fixa oss, sen drog vi till parken och träffade alla. sen åkte Julia hem och jag åkte med till Saara så nu sitter jag här med min lilla sötsak! ska snart ta en godisbit sen vet jag inte ska väl börja röra mig hemmåt lång dag i skolan i morgon och måste ju fixa hemma! men jag hör av mig ... när jag har tid! nu dör mina fingrar snart hehe
Kyyyysss/e

lite bilder från parken!






mitt andre inlägg försvann -.-

jaja nu orkar jag inte skriva om allt måste börja fixa mig innan julia bli sur ;)
bilder på mitt hår får niu iaf ;)
 







 


Oh juste!

 Vill bara säga puss på dig mamma som läser min blogg haha..
jag älskar dig det vet du!
världens bästa mamma 


RSS 2.0